Програмні засоби розробки цифрової сервісної книжки автомобіля - Олефір, М. О.; Єрошенко, О. А. (My University, 2025)
Метою доповіді є розробка мобільного додатка для ведення електронної сервісної книжки автомобіля. Програмне рішення реалізоване у вигляді Android-застосунку з використанням мови програмування Kotlin та сучасного фреймворку Jetpack Compose
Keywords: сервісна книжка автомобіля