Розробка системи фільтрації електронної пошти на основі великих мовних моделей - Даншин, В. В.; Балагура, Д. С. (My University, 2025)
Метою роботи є розроблення інтелектуальної системи фільтрації електронної пошти із застосуванням сучасних моделей машинного навчання та архітектури Retrieval-Augmented Generation
Keywords: фільтрація електронної пошти