Перетини технологій: штучний інтелект, як каталізатор змін у UX/UI дизайні - Каук, В. І. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
У розділі розглянуто вплив штучного інтелекту на дизайн. Проаналізовано використання технологій машинного навчання, обробки природної мови, комп'ютерного зору та генеративного дизайну для створення адаптивних та персоналізованих інтерфейсів. Інтеграція штучного інтелекту значно покращує ефективність, креативність та задоволення користувачів.
Keywords: інтелект; зміни у UX/UI дизайні