Дослідження впливу технологічних режимів ламінування та лакування на якість продукції - Зацерковна, Р. С.; Слоцька, Л. С. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2025)
Робота присвячена дослідженням оздоблення картонних паковань лакуванням і ламінуванням. Досліджено режими процесу ламінування: температури та швидкості. Досліджено властивості лакованих відбитків. Побудовано причинно-наслідкові діаграми для оцінки впливу факторів на якість ламінування та лакування при виготовленні паковань.
Keywords: виготовлення паковань; оздоблення картонних паковань