Деякі аспекти становлення та розвитку соціального підприємництва - Любчич, А. М.; Врублевська-Місюна, К. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
Стаття присвячена дослідженню питань щодо розвитку соціального підприємництва. Проаналізовано основні фактори та стимули розвитку соціального підприємництва в країні. Визначено, що для ефективного функціонування соціального підприємництва необхідно існування розвиненого ділового, торговельного, податкового, регуляторного середовища та середовища інноваційної політики. // The article is devoted to the study of social entrepreneurship development issues. The main factors and incentives for the development of social entrepreneurship in the country are analyzed. It is determined that for the effective functioning of social entrepreneurship it is necessary to exist a developed business, trade, tax, regulatory environment and an innovation policy environment.
Keywords: інновації; соціальне підприємництво; соціальний підприємець; innovation; social entrepreneurship; social entrepreneur