Сучасна концепція організації моніторингу економічної безпеки підприємств ресторанного господарства - Кирильєва, Л. О.; Шеховцова, Д. Д. (ХДУХТ, 2019)
Підвищення ефективності управління підприємствами ресторанного господарства відповідно до cучacних вимoг ведення бізнесу в динамічному конкурентному середовищі можливе за умов створення надійної інформаційної системи для прийняття обгрунтованих управлінських рішень, досконалість та вірогідність даних якої посилюється завдяки організованому на підприємстві цільово-орієнтованому моніторингу економічної безпеки.
Keywords: моніторинг економічної безпеки; концепція моніторингу; економічна безпека; ресторанне господарство; економічна безпека ресторанного господарства; положення про моніторинг