Кирильєва, Л. О.Шеховцова, Д. Д.2019-09-302019-09-302019Кирильєва Л. О. Сучасна концепція організації моніторингу економічної безпеки підприємств ресторанного господарства / Л. О. Кирильєва, Д. Д. Шеховцова // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : ІІ Міжнародна науково-практична конференція, 19–20 вересня 2019 р. : [тези доп.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 205-209978-966-405-486-4http://openarchive.nure.ua/handle/document/9855Підвищення ефективності управління підприємствами ресторанного господарства відповідно до cучacних вимoг ведення бізнесу в динамічному конкурентному середовищі можливе за умов створення надійної інформаційної системи для прийняття обгрунтованих управлінських рішень, досконалість та вірогідність даних якої посилюється завдяки організованому на підприємстві цільово-орієнтованому моніторингу економічної безпеки.ukМоніторинг економічної безпекимоніторингорганізація моніторингуконцепція моніторингуекономічна безпекаресторанне господарствоекономічна безпека ресторанного господарстваположення про моніторингСучасна концепція організації моніторингу економічної безпеки підприємств ресторанного господарстваAbstract of Thesis