Досягнення Цілі сталого розвитку 5 - Гендерна рівність у Харківському національному університеті радіоелектроніки - Бєлянінова, Г. Г.; Філатов, В. О. (ХНУРЕ, 2024)
Досягнення Цілі сталого розвитку 5 (ЦСР 5) щодо гендерної рівності у Харківському національному університеті радіоелектроніки є важливим кроком до забезпечення рівних прав та можливостей для всіх студентів і співробітників, незалежно від їхньої статі та вимагає системного підходу та спільних зусиль адміністрації, студентів, викладачів і співробітників. Лише за умов активної участі всіх сторін можливо створити середовище, де кожен має рівні можливості для розвитку та реалізації свого потенціалу. Демонстрацію цих зусиль відображено у участі ХНУРЕ в рейтингу впливу THE Impact University Rankings.
Keywords: цілі сталого розвитку; гендерна рівність; недискримінація; рейтинг впливу; гендерний моніторинг