Т. 7 : Конференція "Сучасні методи обробки зображень", Т. 9 : Конференція "Актуальні проблеми економічної кібернетики та економічної безпеки", Т. 10 : Конференція "Управління знаннями та конкурентна розвідка" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2020)
У збірнику представлені результати досліджень з актуальних проблем: економічна теорія та історія економічної думки; світове господарство і міжнародні економічні відносини; єдиний цифровий ринок Європейського союзу; економіка та управління національним господарством; розвиток сучасного підприємництва в умовах впливу та протидії гібридним загрозам; інформаційний бізнес та електронна комерція; демографія, економіка праці, соціальна економіка і політика; бухгалтерський облік, аналіз і аудит; сучасні математичні методи, моделі та інформаційні системи в економіці; Україна-ЄС: цифрові інновації для змін; фінанси, страхування та банківська справа; економіка підприємства та корпоративне управління; організація та управління системою фінансово-економічної безпеки підприємства; система забезпечення національної безпеки; безпекоорієнтований менеджмент та методи оцінки надійності персоналу; Для науковців, викладачів, аспірантів, здобувачів, а також фахівців, що займаються дослідженням питань соціально-економічного розвитку та забезпечення економічної безпеки підприємств, галузей, регіонів та країни.
Keywords: методи обробки зображень; економічна безпека; економічна кібернетика; конкурентна розвідка