Програмна система для обміну кулінарними рецептами. Мобільний додаток - Захарченко, Я. В. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – клієнтська частина програмної системи для обміну кулінарними рецептами. Мета розробки – створити систему, де люди зможуть обмінюватися кулінарним досвідом, реалізувати інтерфейс для зручного перегляду рецептів та взаємодії з іншими користувачами. Метод рішення – набір інструментів Android SDK, мова програмування Kotlin, UI бібліотеки Jetpack Compose. У результаті розробки спроектовано зручний мобільний застосунок, який дозволяє створювати рецепти, обмінюватися ними з іншими людьми, та оцінювати інші.
Keywords: обмін кулінарними рецептами; набір інструментів Android SDK