Методи та технології захисту цифрових активів вебзастосунків в умовах DDoS-атаки - Шестопал, Д. О; Балагура, Д. С.; Смірнов, А. О. (ХНУРЕ, 2025)
Метою доповіді є моделювання DDoS атаки, аналіз існуючих рішень, надання рекомендацій та впровадження ефективних захисних механізмів та заходів для забезпечення стабільної роботи веб-додатків, що атакуються, безпосередньо під час DDoS атаки. В доповіді проведено огляд та класифікацію DDoS-атак, розглянуто основні механізми їх реалізації та існуючі методи захисту. Крім того проаналізовано архітектурні рішення та мережеві технології, що можуть бути використані для мінімізації впливу DdoS-атак, а також зроблено висновки щодо їх ефективності.
Keywords: моделювання DDoS атак; класифікація DDoS-атак