Розроблення програмного модуля для обліку комерційних операцій на виробничому підприємстві - Алпатов, В. М. (My University, 2025)
Мета роботи – розроблення програмного модуля для обліку комерційних операцій виробничого підприємства на основі бази даних SQLite. Об’єкт розробки – процеси обліку комерційних операцій виробничого підприємства. Предмет розробки – програмний модуль для обліку комерційних операцій виробничого підприємства. В результаті виконання кваліфікаційної роботи була описана структура програмного модулю, що розроблюється, наведена структура файлової системи для зберіганн опису таблиць. Розроблено алгоритми роботи програми, описані параметри вхідної інформації та розроблена структура бази даних. Для створення програмного модуля було використано мову програмування C# та середовище розробки VisualStudio. Описано інтерфейс користувача та програмні функції. Виконано тестовий приклад створення структури бази даних для зберігання інформації про замовлення виготовлення виробів на виробничому підприємстві. Працездатність програми була перевірена на практичному прикладі. Всі таблиці було створено без помилок. Було виконано додавання тестових даних, які потім можна було переглянути за допомогою вбудованого табличного інструменту. Отримані результати роботи можна віднести до Цілі сталого розвитку 9 «Промисловість, інновації та інфраструктура», зокрема до пункту 9.4 «Розвиток високотехнологічного машинобудування».
Keywords: облік комерційних операцій; КОМЕРЦІЙНІ ОПЕРАЦІЇ