Основи комплексної реабілітації пацієнтів з патологіями опорно-рухового апарату - Салєєва, А. Д.; Аврунін, О. Г.; Чернишова, І. М.; Кабаненко, І. В.; Дацок, О. М.; Трофименко, Т. О.; Дондорева, І. С.; Мірошнікова, Ж. В.; Ковальова, С. В. (My University, 2023)
У навчальному посібнику викладено правові засади та медико-соціальні аспекти реабілітації пацієнтів з патологією опорно-рухового апарату, загальні підходи та методи фізичної реабілітації пацієнтів із патологіями опорнорухового апарату. Розглянуто асистивні технології в реабілітації пацієнтів з патологією опорно-рухового апарату. Рекомендується здобувачам вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності «Біомедична інженерія», освітня програма «Ортопедичні технології та інженерія».
Keywords: реабілітація