Дослідження технології доповненої реальності та розробка інтерактивного музейного AR-додатку - Карпенко, Д. І. (ХНУРЕ, 2019)
Об’єкт дослідження – методи розробки додатків технології доповненої реальності для платформ Android і IOS. Мета роботи – розробка та реалізація AR проекту для мобільних пристроїв, за допомогою використання графічного та фізичного ядра Unity. Області застосування – музейні виставки. Методи дослідження – аналіз технічної літератури, аналіз методів створення технології доповненої реальності, ринку музейних додатків та практична реалізація. Результат атестаційної роботи – продуктом проведеної роботи є мобільний додаток, що пройшов апробацію.
Keywords: технологія доповненої реальності; assets; augmented reality; unity vuforia