Використання платформи arduino uno для управління інтелектуальними мобільними об'єктами - Гречмак, Д. В. (My University, 2020)
Дистанційне управління технікою – нова тенденція, яка з кожним днем набирає обертів в суспільстві. В роботі пропонується розглянути метод управління мобільної платформи з програмованою логікою на базі плати Arduino Uno та Arduino Ethernet Shield.
Keywords: arduino uno