Класифікація технічних каналів витоку інформації - Заболотний, В. І. (ХНУРЭ, 2003)
Показано необхідність поділу форм існування і прояву даних, що підлягають захисту від засобів технічних розвідок. Виділені їх знакова та предметна форми. Розглядаються підходи до їхньої класифікації
Keywords: радиотехника; технічна розвідка