Створення додатку для ведення фінансової операції компанії - Рижко, Б. Р. (My University, 2024)
Мета роботи – розробити програмний засіб, що буде проводити облік фінансових операцій з використанням штучного інтелекту; Об’єкт розробки – запис фінансових операцій; Предмет розробки – підсистема, що реалізує керування фінансовою частиною розумного виробництва. Звіти допомагають інвесторам, кредиторам, регуляторам, менеджменту компанії та іншим зацікавленим сторонам оцінити фінансовий стан компанії, її прибутковість та ризики. Фінансова звітність також є інструментом для внутрішнього управління, який допомагає компаніям приймати рішення та планувати свою діяльність. Додаток має на собі мету покращити та оптимізувати всі дані, розмістивши їх всіх в одному місці.
Keywords: фінансова операція компанії; керування фінансовою частиною; POSTGRESQL