Дослідження застосування методів аналізу даних в системах електронної комерції - Гайдар, М. І. (My University, 2021)
В роботі проведено аналіз предметної області, що має відношення до методів аналізу даних та їх прогнозування. Для визначення і уточнення вимог до розроблюваного додатку було проведено моделювання потоків даних (з відповідністю до стандарту DFD), логічне та фізичне моделювання (з відповідністю до стандарту IDEF1X). Розроблено UML-діаграми. Проведено порівняльний аналіз різних методів прогнозування даних і обрано найкращі за оцінками похибки. Розроблені тригери БД для підтримки актуальної інформації у системі. По результатам аналізу методів прогнозування, обрані методи були реалізовані у системі електронної комерції. Галузь застосування – отримання прогнозу результатів роботи системи електронної комерції для побудови стратегії розвитку і роботи
Keywords: субд; mysql; електронна комерція; аналіз даних; ASP; MVC; ML; регресія; часові ряди