Моніторинг ефективності системи інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства - Полозова, Т. В. (НТУ «ХПІ», 2015)
Запропонована модель дозволяє оцінити не тільки внутрішні інноваційно-інвестиційні можливості підприємства, але і дійсний вплив негативних факторів мінливого зовнішнього середовища на можливий (передбачуваний) сценарій поведінки підприємства в конкретній ситуації. Використання даної моделі в практичних цілях забезпечує зниження ризиків управлінських інноваційно-інвестиційних рішень і може служити основою для оцінки їх ефективності. Запропонована методика прийнятна для обґрунтування рішень щодо управління поточною інноваційно-інвестиційною діяльністю підприємства, а також виступати аргументом, що підтверджує доцільність інноваційно-інвестиційних рішень.
Keywords: інноваційно-інвестиційна гнучкість підприємства; інноваційно-інвестиційна чутливість підприємства; інноваційно-інвестиційна конкурентоспроможність підприємства; можливість інноваційно-інвестиційного розвитку підприємства; інноваційно-інвестиційна безпека підприємства; інноваційно-інвестиційної спроможність підприємства