Зображення війни в літературі та мистецтві: «Україна в огні» О. Довженка - Сусла, В. А.; Сергієва, А. В. (ХНУРЕ, 2019)
Війна - це завжди тяжке випробування для будь-якої країни та народу. Нажаль, Друга світова війна не обійшла і Україну. Недивно, що війна знайшла своє відображення у багатьох творах української літератури XX століття. Мета нашої роботи - дізнатися про відображення війни в літературі та мистецтві. Актуальність цього дослідження зумовлена тим, що ми не повинні забувати жахливі події та не повторювати помилок минулого.