Оцінка збутової діяльності підприємства - Полозова, Т. В.; Кривцун, В. І. (Дніпропетровський національный університет, 2010)
В статті досліджується та порівнюються трактування поняття "збутова діяльність" зарубіжними та вітчизняними авторами. Висвітлюються сутність та основні принципи та цілі оцінки збутової діяльності підприємства орієнтованого на маркетинг. В роботі пропонується схема проведення оцінки збутової діяльності, загально охарактеризовані її етапи та методи.
Keywords: збут; збутова діяльність; збутовий потенціал; оцінка збутової діяльності