Дослідження можливостей використання штучного інтелекту для вивчення англійської мови - Марусов, Б. А. (My University, 2024)
Мета роботи – дослідження та аналіз можливостей використання штучного інтелекту для вивчення англійської мови. В результаті було проаналізовано існуючі готові рішення у вигляді чат-ботів, застосунків та бібліотек із штучним інтелектом. Також були знайдені варіанти застосування штучного інтелекту для вивчення іноземних мов як для вчителів (для навчання) так і для студентів (для вивчення) з метою покращення процесу навчання.
Keywords: вивчення англійської мови; бібліотека із штучним інтелектом; чат-бот; покращення процесу навчання