Лінійне програмування як рішення багатьох транспортних задач - Козін, А. О.; Скорик, Ю. В. (ХНУРЕ, 2024)
Метою доповіді є використання в телекомунікаціях задачі лінійного програмування для вирішення багатьох транспортних задач, таких як оптимізація маршрутизації трафіку, розподіл мережевих ресурсів і мінімізація затримок передачі даних.
Keywords: лінійне програмування; транспортні задачі; оптимізація маршрутизації трафіку; розподіл мережевих ресурсів; мінімізація затримок передачі даних