Призначення оптимальної кількості частот у сотових мережах зв’язку за результатами імітаційного моделювання - Білоус, Ю. В.; Білоус, О. В.; Маліцький, О. Г. (ХТУРЭ, 1998)
Розглянуто питання призначення оптимальної кількості частотних каналів на базові станції сотової мережі зв’язку на основі результатів машинного експерименту із імітаційною моделлю сотової мережі зв’язку. Досліджено питання впливу кількості каналів базової станції на важливі ймовірнісно-часові характеристики абонентського доступу до ресурсу сотової мережі зв’язку
Keywords: радиотехника; призначення оптимальної кількості частотних каналів