Півоварова, В. С.2024-02-142024-02-142024Півоварова В. С. Впровадження принципів моделі управління якістю Lean Production на підприємствах харчової промисловості : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка / В. С. Півоварова ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2024. – 69 с.https://openarchive.nure.ua/handle/document/25587Об'єкт дослідження – підприємство харчової промисловості КВФ «Рома». Предмет дослідження – процес управління якістю на підприємствах харчової промисловості. Мета роботи – розробити комплекс заходів на основі принципів Lean Production для вдосконалення процесу управління якістю на підприємствах харчової промисловості. У кваліфікаційній роботі було розглянуто Модель управління якістю Lean Production (LP) як засіб підвищення ефективності функціонування промислового підприємства. Запропоновані рекомендації щодо мінімізації витрат на підприємстві із застосуванням інструментів LP.ukпроцес управління якістюпідприємство харчової промисловостіуправління якістю на підприємствахВпровадження принципів моделі управління якістю Lean Production на підприємствах харчової промисловостіOther