Методи аналізу коректності графових моделей керуючих автоматів - Погудін, О. О. (My University, 2020)
Мета дослідження: розробка методу аналізу помилок в умовах переходів станів у графових моделях керуючих автоматів, заснованого на властивості ортогональності функції умов переходів зі стану, який аналізується.
Keywords: керуючий автомат; граф переходів; ортогоналізація умов переходів; hdl-модель; автоматизований синтез