Методи енергозбереження в маршрутизації бездротових сенсорних мережах - Кметь, О. І.; Завизіступ, Ю. Ю.; Бровенко, І. М. (ФОП Петров В.В., 2022)
Область бездротових сенсорних мереж (WSN) відкриває нову еру застосування вбудованих систем, які в основному обмежені в ресурсах. WSN в даний час розгортається для широкого кола додатків, де застосування традиційних мережевих систем неможливе або стикається з різноманітними проблемами.
Keywords: енергозбереження; маршрутизація