Система керування підприємством за допомогою мобільного додатку - Меньшиков, І. В. (My University, 2020)
Метою роботи є розробка мобільного додатку і визначення його впливу на ефективність роботи підприємства. Результатом атестаційній роботі є теоретичне узагальнення і нові практичні рекомендації для створення мобільного додатку. Результати проведеного дослідження дають можливість визначити, що мобільний додаток – автономне програмне забезпечення, призначене для роботи на смартфонах, планшетах та інших мобільних пристроях, що встановлюється через ринки: портали, магазини, маркетплейси з метою оптимізації і вирішення завдань користувача.
Keywords: мобільний додаток; система автоматизованого керування; дистанційне управління; управління проектом; android