Договір «мінімум-максимум»: гнучкий режим робочого часу - Свічкарьова, Я. В. (Право, 2016)
Статтю присвячено такому виду роботи за викликом, як договір «мінімум-максимум». На підставі норм чинного законодавства України та поглядів науковців проаналізовано питання щодо гнучкого режиму робочого часу при виконанні роботи за договором «мінімум-максимум». // The article is devoted to this type of challenge as a "minimum-maximum" agreement. On the basis of the norms of the current legislation of Ukraine and the views of scholars, issues concerning the flexible regime of working hours are analyzed when performing work under the Minimum-Maximum Treaty.
Keywords: нетипова зайнятість; трудовий договір; робота за викликом; договір «мінімум-максимум»; робочий час; гнучкий режим робочого часу; non-standard employment; employment contract; challenge work; a minimum-maximum agreement; working hours; flexible working time