Машинозчитувальні технології захисту інформації в поліграфії - Демська, А. І.; Морозова, Д. Ю.; Бізюк, А. В. (ООО «Типография Мадрид», 2017)
Розглянуто існуючі технології захисту поліграфічних виробів з використання спеціальних машинозчитуваних пристроїв та їх особливості використання у виробництві етикеток, пакуванні та іншої поліграфічної продукції з елементами захисту від фальсифікації.
Keywords: поліграфія; захист інформації в поліграфії