Системний аналiз та iнформацiйнi технологiї - (:unkn) unknown (УНК “ИПСА” НТУУ “КПИ”, 2011)
У збiрнику розглядаються питання, що пов’язанi з розробкою та дослiдженням складних систем рiзної природи в умовах невизначеностi та багатофакторних ризикiв, нових iнформацiйних технологiй, Grid i систем високопродуктивних обчислень в науцi i освiтi, iнтелектуальних систем пiдтримки прийняття рiшень, прогресивних iнформацiйних технологiй для потреб науки, промисловостi, економiки та навколишнього середовища. Дослiджуються питання сталого розвитку та оцiнювання глобальних загроз, прогнозу та передбачення в задачах планування та прийняття стратегiчних рiшень на рiвнi регiонiв, великих мiст, пiдприємств.
Keywords: прийняття рiшень; оцiнювання глобальних загроз