Інноваційна політика держави: сучасні тенденції визначення - Подрез-Ряполова, І. В.; Савчук, О. О. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
Досліджені питання законодавчого визначення поняття «інноваційна політика». Проаналізовані положення чинних нормативно-правових актів щодо здійснення інноваційної політики держави. Запропоновані напрями вдосконалення основних завдань державної політики у сфері інноваційної діяльності. // The issues of legislative definition of the concept of «innovation policy» are investigated. The provisions of current regulations on the implementation of innovation policy of the state are analyzed. The directions of improvement of the basic tasks of the state policy in the field of innovative activity are offered.
Keywords: державне регулювання; інноваційна діяльність; інноваційна політика; інноваційний процес; інноваційний розвиток; state regulation; innovation; innovation policy; innovation process; innovation development