Левикін Віктор Макарович - (:unkn) unknown (My University, 2005)
Мета даного покажчика - відобразити наукові праці вченого. До складу покажчика увійшли навчальні посібники, статті, автореферати дисертацій, автор. свідоцтва, депоновані рукопісі, доповіді, навчально-методичні матеріали. Література розташована в хронологічному порядку, у межах року- за видами видань та за алфавітом.