Розроблення методу автоматизованої оцінки поточного технічного стану колісної електромеханічної платформи на основі параметричної ідентифікації - Нарожний, О. О. (My University, 2024)
Мета роботи – подальший розвиток методів автоматизованої діагностики поточного технічного стану електромеханічних колісних платформ. Об’єкт розробки – електромеханічні колісні платформи. Предмет розробки – оцінка поточного технічного стану колісної платформи. Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити наступні завдання: – провести аналіз стану проблеми оцінки технічного стану колісних електромеханічних платформ; – розглянути способи побудови математичної моделі; – розглянути способи автоматизації визначення поточного технічного стану колісних платформ; – оформлення пояснювальної записки керуючись методичними вказівками кваліфікаційної роботи магістра [1] та ДСТУ 3008-15 [2].
Keywords: колісна платформа; технічний стан електромеханічної платформи; технічна діагностика