Дослідження постквантумних алгоритмів. Цифровий підпис - Ворожка, С. О. (My University, 2020)
У результаті роботи було досліджені та порівняні алгоритми постквантового цифрового підпису, детально проаналізовано та реалізовано алгоритм цифрового підпису qTESLA, визначені швидкісні характеристики цього алгоритму
Keywords: атестаційна робота; цифрове шифрування; електронний цифровий підпис; алгоритм Шора; квантовий комп’ютер; постквантова криптографія; qtesla; схема підпису