Дослідження методів автоматизованого призначення пакетів робіт командам виконавців ІТ-проєкту - Тіханов, О. І. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження в кваліфікаційній роботі є процес призначення пакетів робіт командам виконавців ІТ-проєкту. Як методи дослідження в кваліфікаційній роботі застосовувалися спостереження, наукові факти, порівняння, експеримент та аналіз. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження та удосконалення процесу призначення пакетів завдань командам виконавців ІТ-проєкту. В ході досліджень отримані такі теоретичні результати: запропоновано модифікацію алгоритму наївного баєсівського класифікатора для вирішення задач кваліфікаційної роботи; розроблено удосконалений метод формування пакетів завдань командам виконавців ІТ-проєкту з використанням мультиноміального алгоритму наївного баєсівського класифікатора. Після проведення експериментальної перевірки удосконаленого методу на основі реальних даних було отримано результати, що демонструють працездатність методу.
Keywords: байєсівський класифікатор; розподіл завдань