Ігровий програмний застосунок у жанрі 3D Rogue-like шутер від третьої особи. Левел-дизайн, UI/UX, балансування зброї, генерація ігрових об'єктів, наратив - Борисенко, А. Е. (My University, 2024)
Об’єктом розробки - Ігровий програмний застосунок у жанрі 3D Rogue-like шутер від третьої особи в стилі кіберпанк, з фокусом на левел-дизайн, UI/UX, балансування зброї, генерацію ігрових об'єктів та труб, наратив. Метою розробки - створення ігрового програмного застосунку з цікавою та різноманітною бойовою системою шутера, а також увагою до левел-дизайну, UI/UX, балансування зброї, генерації ігрових об'єктів та труб, наративу та освітлення. Гра повинна бути виконана у стилі кіберпанк. Методом рішення - використання середовища розробки та ігрового рушія Unreal Engine 5, а також мови програмування Blueprint. В результаті розробки був створений ігровий програмний застосунок, який включає в себе левел-дизайн, UI/UX, балансування зброї, генерацію ігрових об'єктів та труб, наратив, створення освітлення та збереження налаштувань гравця.
Keywords: шутер; ігровий проект; rogue-like; unreal engine 5; гра від третьої особи; кіберпанк