Методи покращення параметрів алгоритмів потокового шифрування - Науменко, М. В. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є визначення ефективних механізмів поліпшення криптостійкості алгоритмів потокового шифрування. У ході виконання кваліфікаційної роботи проаналізували існуючі алгоритми потокового шифрквання і методів покращення їх криптостійкості. Розроблені відчизняні алгоритми потокового шифрування на основі ДЛРР і методів покращення їх криптостійкості. Проведений аналіз криптостійкості потокових шифрів при зміні параметрів ДЛРР.
Methods for Improving Parameters of Stream Encryption Algorithms
Keywords: потоковий шифр; гамуюча послідовність; лінійний рекурентний регістр; швидкодія шифрування; криптостійкість