Метод обробки інформативних областей зображень в системах оптичного моніторингу - Рубан, І. В.; Шитова, О. В.; Смеляков, К. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
У статті описаний автоматизований метод локалізації інформативних областей зображень в системах оптичного моніторингу, розроблений з метою підвищення оперативності візуального аналізу аерофотозображень в системах оптичного моніторингу.
Keywords: аерофотозображення; локалізація; виявлення об’єктів; ознака об’єкту; інформативна область