Спосіб уточнюючої діагностики для вибору тактики лікування первинної відкритокутової глаукоми - Висоцька, О. В.; Бих, А. І.; Страшненко, Г. М.; Синенко, С. О.; Дьомін, Ю. А. (ХНУРЕ, 2012)
Спосіб уточнюючої діагностики для вибору тактики лікування первинної відкритокутової глаукоми полягає в тому, що на підставі ретинотомографічних показників визначають стан пацієнта, за допомогою математичного апарату для прийняття рішень в умовах невизначеності з безлічі діагнозів уточнюють стадію первинної відритокутової глаукоми і на цій підставі обирають метод лазерного або хірургічного лікування, здійснюють вибір лікарських засобів.
Keywords: офтальмологія; діагностика; глаукома; лікування