Обґрунтування системи технічного забезпечення засобів автоматизованого управління - Герасимов, С. В.; Рощупкін, Є. С. (ФОП Петров В.В., 2021)
Пропонується для своєчасного виявлення відмов в системі засобів автоматизованого управління використовувати: універсальну багатофункціональну радіовимірювальну апаратуру; комплекс інформаційного обміну на базі уніфікованої та стандартизованої апаратури (приладів) для міжсистемного, міжмодульного, внутрішньомодульного сполучення і шин введення-виводу інформації від датчиків; комплекс діагностування, “контролю”, управління для забезпечення підвищення надійності функціонування системи.
Keywords: засоби автоматизованого управління; система технічного забезпечення