Дослідження моделей фільтрування інформації в коммунікаційних мережах - Ангелін, А. І. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є інформаційно-телекомунікаційні мережі, що перебувають під впливом загрози поширення забороненої інформації. Мета роботи полягає в підвищенні точності прогнозування загрози поширення забороненої інформації в інформаційно-телекомунікаційних мережах. Результат – розроблене алгоритмічне і програмне забезпечення, що автоматизує процес пошуку вузлів – потенційних розповсюджувачів забороненої інформації у великомасштабних інформаційно-телекомунікаційних мережах, що й дозволяє скоротити час пошуку таких вузлів
Keywords: інформаційно-телекомунікаційна мережа; заборонений контент; семантичний аналіз