Управління персоналом промислових підприємств (мезо- та мікрорівень) - Соколова, Л. В.; Ковалевська, А. В.; Оксененко, С. П.; Радченко, Н. А. (Компанія "СМІТ", 2011)
В монографії досліджено проблеми управління промисловими підприємствами на сучасному етапі розвитку економіки; розглянуто концептуальні основи створення теоретико-методологічної бази для пізнання фундаментальних засад процесу управління персоналом на різних рівнях, що створює необхідні передумови для всебічного вивчення і аналізу діяльності підприємства, оцінки трудового потенціалу підприємства, визначення методів і засобів реалізації ефективних управлінських рішень і дозволяє розробити необхідний інструментарій ефективного управління персоналом промислових підприємств.
Keywords: промислове підприємство; персонал; трудовий потенціал