Дослідження методів оцінювання витрат на розробку ІТ-проєкту системи управління домашнім інкубатором - Мороз, Д. Д. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження моделей і методів оцінювання витрат на розробку ІТ-проєкту системи управління домашнім інкубатором, а також удосконалення розробки ІТ-проєкту за допомогою впровадження хмарних обчислювальних сервісів та інтернет речей, що надасть змогу зменьшити витрати та підвищити ефективность роботи ІТ-проєкту
Keywords: аналіз методів; апробація методу; задоволеність користувачів; інкубатор; хмарні обчислення