Питання застосування законодавства про запобігання та протидію легалізації (відмивання) доходів - Глібко, С. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
В роботі розглянута судова практика та зроблені висновки про можливі способи усунення прогалин в правозастосуванні законодавства про запобігання та протидію легалізації (відмивання) доходів одержаних злочинним шляхом. // The paper considers the case law and draws conclusions about possible ways to eliminate gaps in the implementation of legislation on the prevention and combating of legalization (laundering) of proceeds from crime.
Keywords: сумнівні операції; підозрілі операції; фінансовий моніторинг; suspicious transactions; suspicious transactions; financial monitoring