Розроблення системи автоматизації для управління замовленнями у моделі дропшипінг-бізнесу - Ноздряков, А. А. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – процес управління замовленнями в дропшипінг-моделі бізнесу. Предмет розробки – програмний засіб для створення, обробки та моніторингу замовлень між продавцем, постачальником і клієнтом. Мета роботи – підвищення ефективності обслуговування клієнтів за рахунок зменшення кількості помилок, прискорення обробки замовлень і покращення масштабованості бізнесу. В ході роботи проаналізовано особливості управління замовленнями у дропшипінг-моделі, вимоги до програмного забезпечення, існуючі підходи до автоматизації та інструменти реалізації. Результатом роботи є система автоматизації реалізована у вигляді програмного засобу, що дозволяє оброблювати, створювати та моніторити замовлення. Результати роботи відповідають Цілям сталого розвитку, зокрема Цілі 9 «Промисловість, інновації та інфраструктура» (підцілі 9.1 та 9.4), оскільки запропонована система автоматизації покликана підвищити ефективність процесів у сфері електронної комерції, сприяючи цифровій трансформації малого бізнесу та розвитку сучасної ІТ-інфраструктури.
Keywords: управління замовленнями; дропшипінг-модель; обробка замовлень