Дослідження генераторів випадкових послідовностей на мікроконтролерах - Пушкар, О. О. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз сучасних генераторів випадкових послідовностей та методів покращення їх статистичних параметрів, розробка апаратної та програмної частини лабораторного макету генератора випадкових послідовностей. У ході виконання кваліфікаційної роботи досліджувалися випадкові послідовності, що генеруються лабораторним макетом. Обґрунтовані методи покращення статистичних параметрів випадкових послідовностей та підвищення надійності генератора.
Investigation of Random Sequence Generators on Microcontrollers
Keywords: генератор випадкових послідовностей; Arduino; мікроконтролер; тестування випадкових послідовностей; алгоритми вирівнювання імовірностей; датчики шуму