Дослідження та розробка математичного та iнформацiйного програмного забезпечення для задачi оцiнки рiвня життя населення - Старов, О. В. (My University, 2019)
Об’єктом дослідження є аналіз сучасних методів прогнозування. Основним завданням є розробка математичного та інформаційного програмного забезпечення для оцінки рівня життя населення. Метою роботи є розробка програмного забезпечення для оцінки та прогнозування рівня життя населення з використанням різних показників соціальної статистики. У результаті роботи було проведено аналіз існуючих методів, розроблено програмне забезпечення для аналізу та прогнозування рівня життя.
Keywords: рівень життя населення; методи прогнозування і оцінки; розробка програмного забезпечення; javascript