Дослідження методу класифікації за множиною незалежних кластерів для даних структурного опису зображення - Запорожченко, А. П. (My University, 2020)
Дослідження присвячено розробленню ефективних методів класифікації зображень на підставі даних структурного опису як множини дескрипторів ключових точок. Об’єктом дослідження є метод класифікації зображень з поданням опису як множини кластерів.
Keywords: комп’ютерний зір; класифікація зображень; ключова точка; алгоритм k-середніх; структурний опис; детектор orb; дескриптор