Аналіз та кластеризація зображень, представлених у формі часових рядів - Пригодій, А. І. (ХНУРЕ, 2020)
Розвиток методик обробки зображень призводить до появи нових підходів до вирішення проблем кластеризації. Робота присвячена вивченню кластеризації часових рядів. Розглядаються останні тенденції в машинному навчанні. Проведено огляд сучасних сервісів машинного навчання.
Keywords: часовий ряд