Дослідження технологічного процесу виготовлення етикетково-пакувальної продукції на невбираючих матеріалах - Оліхневич, В. С. (My University, 2020)
В атестаційні роботі магістра розглянуто існуючі методи контролю якості друкованої продукції, виготовленої флексографським способом, основні технологічні операції по виготовленню етикетково-пакувальної продукції, етапи та засоби контролю якості, методики оцінки якості друкування на невбираючих матеріалах і особливості відтворення кольору на цих матеріалах. Виявлені основні фактори виробництва, які впливають на появу браку та проведені експериментальні дослідження з метою зменшення дефектів під час друкування на невбираючих матеріалах. Розроблено рекомендації щодо поліпшення технологічного процесу на даному підприємстві для підвищення якості продукції. Також здійснено розрахунок вартості дослідження, виконано оцінку результатів науково-дослідної роботи та визначено ефективність проведених розробок.
Keywords: етикетково-пакувальна продукція; невбирачі матеріали; флексографський спосіб друку; контроль якості; технологічніфактори; фотополімерніформи